Problem z wlaczeniem patcha

Polski!

Problem z wlaczeniem patcha

Postby kubas105 » Wed 9. Dec 2015, 18:41

Mój brat pobrał wszystko zgodnie z instrukcją ale patch hotfix nie chce się włączyć klika 2 razy i nic
czego to może być wina. Myślę, że to nie problem ze sprzętem, windows 32bit.
kubas105
 
Posts: 5
Joined: Sun 22. Nov 2015, 16:42

Re: Problem z wlaczeniem patcha

Postby NietoperzPL » Wed 9. Dec 2015, 23:20

Przyczyn może być co najmniej kilka;
1) Możliwe, że Twój antywirus blokuje aplikację albo zapora systemu Windows
2) Spróbuj uruchomić przez administratora
3) Pobrałeś cały plik? (1,90 GB)

Napisz czy pomogło.
User avatar
NietoperzPL
 
Posts: 2
Joined: Sat 31. Oct 2015, 20:03
Location: Poland, Warsaw


Return to Polish

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron